Majesty Adventure cu legaturi de tura si piele de foca

Valabilitate: In stoc

2.995,20 RON

Preţul cum a fost configurat: 0,00 RON

Adventure 2021-154   +1.876,00 RON

* Câmpuri necesare

Preţul cum a fost configurat: 0,00 RON

Detalii produs

Detalii

Schiuri Majesty Adventure cu legaturi de tura si piele de foca

Noul model al acestui sezon este Majesty Adventure. Schiurile Adventures sunt proiectate pentru a garanta viraje clare și precise la viteze mari. Fie că preferi schiatul pe pârtie sau dorești să te îndrepți spre un teren cu denivelări, schiurile Adventure vor deveni rapid noul tău cel mai bun prieten. Stațiunea tocmai a devenit mult mai distractivă.

Majesty

Adventure - schiuri all-mountain, de înaltă calitate, cu care să explorezi tot muntele.
Versatile / intuitive / dinamice

Îți prezentăm schiurile ADVENTURE, cea mai nouă linie de schiuri all-mountain, performante. Acestea sunt cele mai buen schiuri all-mountain, ce oferă precizie în viraje și performanțe la ultimul nivel, la viteze mari. Lucrate manual pentru schi de zi cu zi pentru toate tipurile de munte și pentru carving, schi slalom și moguli, schiurile Adventure au talie îngustă, greutate ușoară, caracteristici vii și stabile, flexibilitate agilă, cozi plate și durabile, finisare superioară periată. Cu o întreținere adecvată, aceste schiuri vă vor ține mulți ani și vor aduce o mulțime de amintiri minunate din toate aventurile dvs. de schi.

Forma vârfului, auto-rocker, te va ajuta să iniției ziraje scurte și precise, pe fiecare muchie. Mijlocul din lemn de plop și frasin și profilul camber, asigură un flex perfect, răspuns perfect și stabilitate la coborâre.

Când îți cumperi noile schiuri Majesty Adventure all-mountain, cumperi performanță, care este o explozie totală și te susține cu încredere chiar și la viteză mare și în condiții variabile de zăpadă, atât pe trasee îngrijite, cât și pe moguli. Dacă sunteți în căutarea distracției, în toată lumea, și doriți schiuri care arată, de asemenea, excelent și ies în evidență, Adventure este conceput pentru dvs. Dacă sunteți un schior expert care caută adevărate performanțe și schiuri agresive all-mountain, vă recomandăm să luați în considerare modelul nostru avansat, schiurile Adventure GT.

Detaliile Produsului


Flex

Direcțional

6 – unde 1 = Moale | 10 = Rigid

Formă Direcțională
Mijloc Mijloc din lemn, pe toată lungimea schiului | Plop & Frasin
Straturi

Fibră de sticlă Triax

Zone protectoare din cauciuc

Pereți laterali Semi-Cap
Baza Fast Base | IS7200
Grafică Textură periată

Compatibilitatea legăturilor: Recomandăm ca lățimea frănei să fie egală sau cu cel mult 15mm mai mare decât lățimea schiului.

Specificații


Teren: All-Mountain, Moguli

Nivel: Intermediar/Avansat

Rocker Type: Rocker/Camber

Radius: Scurt

Coadă: Plată

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Majesty
Inaltime Nu

Pareri

Spune parerea ta

despre: Adventure cu legaturi de tura si piele de foca

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate