Majesty Adventure GT All Mountain Titan

Valabilitate: In stoc

2.815,00 RON

 

* Câmpuri necesare

Detalii produs

Detalii

Schiuri Majesty Adventure GT All Mountain Titan

Noul model al acestui sezon este Majesty Adventure GT. Schiurile Adventures sunt proiectate pentru a garanta viraje clare și precise la viteze mari. Fie că preferi schiatul pe pârtie sau dorești să te îndrepți spre un teren cu denivelări, schiurile Adventure vor deveni rapid noul tău cel mai bun prieten. Stațiunea tocmai a devenit mult mai distractivă.

Majesty

Adventure GT - schiuri all-mountain, de înaltă calitate.
Precise / responsive / dinamice

Îți prezentăm schiurile ADVENTURE GT, cea mai nouă linie de schiuri all-mountain, performante. Adventure GT sunt vărul de înaltă performanță al schiurilor montane Adventure . Acestea au fost construite pentru a oferi precizie, stabilitate și un avantaj incredibil. Sunt solide ca roca, atât în viraje strânse, cât și în viraje largi și pot suporta cu încredere coborârile cu viteză mare. Fabricate manual, cu mijloc din lemn de plop și frasin și benzi de Carbon-Aramid, pentru rigiditate crescută, torsiune și răspuns rapid. Coada auto-rocker face ușor de inițiat și suportat orice viraj. Schiurile pentru femei Adventure GT au talie de 91 mm, greutate ușoară, cozi plate, flexibilitate semi-rigidă, fibră de sticlă triaxă, rezistentă și finisare periată. Cu o întreținere adecvată, aceste schiuri te vor însoți mulți ani și vor aduce o mulțime de amintiri minunate din toate traseele tale.

Când îți cumperi noile schiuri pentru femei Majesty Adventure GT all-mountain, cumperi o performanță, care este o explozie totală și te susține cu încredere chiar și la viteză mare și în condiții variabile de zăpadă, atât pe trasee îngrijite, cât și pe moguli.

Detaliile Produsului


Flex

Direcțional

7 – unde 1 = Moale | 10 = Rigid

Formă Direcțională
Mijloc Mijloc din lemn, pe toată lungimea schiului | Plop & Frasin
Straturi

Fibră de sticlă Triax

Construcție Titanal / Carbon-Aramid

Zone protectoare din cauciuc

Pereți laterali Triax-Semi-Cap
Baza Fast Base | IS7200
Grafică Textură periată | Mat

Compatibilitatea legăturilor: Recomandăm ca lățimea frănei să fie egală sau cu cel mult 15mm mai mare decât lățimea schiului.

Specificații


Teren: All-Mountain, Moguli

Nivel: Intermediar/Avansat

Rocker Type: Rocker/Camber

Radius: Scurt

Coadă: Plată

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Majesty

Pareri

Spune parerea ta

despre: Adventure GT All Mountain Titan

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.