Echipa Winter Outlet

 

Barti
"No pain, no gain!"

Istvan este omul cel mai dedicat proiectului Winter Outlet, transformand pasiunea pentru sporturile de iarna in afacere. Schiaza de la o varsta frageda, este instructor de schi atestat din 2007. In cadrul echipei el se ocupa de marketing si distributia produselor catre magazinele partenere. In general nu prea se ocupa de vanzari, dar este primul care sare cand intra o fata frumoasa in magazin. Fiind cel mai "in varsta" din echipa el este si "cel mai intelept". Este pasionat de freeride si motocross, cand nu este pe partie sau in magazin foarte probabil este in spital, acumuland cele mai multe zile de spitalizare pe an. In timpul liber se ocupa de agricultura ecologica. 

Tamas
"Feel the fear and do it anyway." 

Tamas cel mic si harnic, persoana care posteaza "bunatatile" pe site - datorita lui gasiti cu usurinta produsul dorit. El este persoana potrivita pentru a va indruma in alegerea echipamentului corespunzator, cunoscand cel mai bine produsele. Tatal lui l-a pus pe schiuri la varsta de 5 ani, este instructor atestat de schi din 2008. Pasiunea pentru schi l-a facut sa se alature echipei. "Mr.Awesome" al nostru este multiplul campionul echipei la "sanius de anduranta" pe nocturna, vedeta de YouTube din anii 2000 cu accidentele sale. Detine o colectie de invidiat de carje si proteze de genunchi datorita modului de viata extrem. In timpul liber se da cu bicicleta, cu motorul si petrece foarte mult timp in munti. 

Attila""
"A schnaps a day keeps the doctor away!"

Attila este petrecaretul echipei, responsabilul pentru buna dispozitie a echipei si a clientilor. Schiaza de la varsta de 6 ani. Din pasiunea pentru acest sport a urmat cursuri de monitor de schi, fiind instructor atestat din 2008. El este cel care colecteaza si aduce acasa "bunatatile" din Europa, este un fel de Mos Craciun Winter Outlet. Cand nu este pe drum el face minuni cu schiurile stricate pe partii. El este expertul nostru in service de 7 ani. Are multe hobby-uri interesante, printre care apicultura si motociclismul.

Csaba
"Silence is better than bull*it" 

Csabi este cea mai tacuta persoana din echipa, el tace si face! Schiaza de la varsta de 5 ani si practica freeride-ul de pe vremea cand in tara nici nu se cunostea acest sport. He was doing it before it was cool! Cand nu sunt conditii de freeride, Csabi este tipul care doboara recordurile de viteze pe partie, testand toate modelele noastre de casti si echipamente de protectie, de aici provine si porecla lui: Kamikaze. Inainte de proiectul WinterOutlet, a lucrat ca instructor de schi certificat in Poiana Brasov. In cadrul echipei el este expertul in vanzari, totdeauna prietenos si rabdator. Printre hobbyurile sale se mai numara pescuitul, drumetiile si fotbalul.

Adresa magazinelor (puncte de lucru):

Winter Outlet SRL:

Mun. Sacele, Bulevardul Brasovului nr. 68, Jud. Brasov

Program de lucru: Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

                             SambataInchis

                             Duminica: Inchis

WO Store by Winter Outlet:

Strada Michael Weiss 2, Brasov 500031

Program de lucru: Luni - Duminica: 11:00 - 19:00

 

 

Opinii / Sugestii

* Câmpuri necesare