O'Neill Diabase Glazed Ginger 2021

Valabilitate: Stoc epuizat

Pret special 529,00 RON

Pret normal: 899,00 RON

Your Saving: -41%

Detalii produs

Detalii

Geacă pentru schi și snowboard O'Neill Diabase Glazed Ginger

Jacheta de schi pentru bărbați O’Neill PM Diabase Jacket este geaca de categorie entry level a mărcii, vei găsi în ea tot de ce poți avea nevoie la sportul activ de iarnă preferat! Croiala Regular clasică, sportivă, nuanța cromatică și detaliile în culori intense dau stil, cât ai clipi din ochi, setului tău de schi, Materialul cu uscare rapidă, tratat cu tehnologia Hyperdry, ultraușor îți permite să te bucuri fără griji de sportul de iarnă preferat, căci se usucă cât ai clipi din ochi, în timp ce stratul exterior este rezistent la vânt și hidrorepelent, astfel că nu trebuie să-ți faci griji nici în a o purta în condiții meteo mai severe. Proprietatea de 10 000 de milimetri reprezintă faptul că 1 centimetru pătrat de material rezistă la presiunea unei coloane de apă de 10 000 de milimetri fără să permită penetrarea umidității. Acest tip de îmbrăcăminte nu permite penetrarea apei nici chiar în condiții de ploaie torențială. Valoarea de 10.000 g/m2/h arată câte grame de umiditate se evaporă de pe o suprafață de 1 m2 de material în 24 de ore, și datorită acestui fapt ești ferit de umiditate și în timpul mișcării active, deoarece jacheta drenează vaporii din interior. Buzunarul practic pentru abonamentul de schi, buzunarul pentru ochelarii de schi, buzunarele exterioare cu fermoar și buzunarul audio oferă spațiu confortabil pentru toate obiectele necesare pe pârtie. Marginea inferioară reglabilă ajută la împiedicarea penetrării vântului. Umplutura sintetică distribuită ergonomic reține excepțional de bine căldura susținând, totodată, și ventilația, astfel putând ține de cald și în cele mai geroase zile de iarnă. Cusăturile laminate în zonele critice, ventilația laterală, gluga reglabilă, detașabilă și manșetele ajustabile asigură un confort optim. Jacheta poate fi foarte simplu atașată la pantalonii de schi, astfel că niciodată nu-ți va fi frig la mijloc. Clapa de zăpadă nu permite ca zăpada să pătrundă sub haină nici la căzături mai mari. Bucură-te de iarna intensă profitând de o protecție perfectă!

O'Neill

Specificaţii

Material: Thinsulate, 100% poliester

Detalii produs: Tratament impermeabil Hyperdry, respirabil, Cusături laminate, Orificii de ventilație cu fermoar sub brațe, Glugă detașabilă și reglabilă, Buzunare exterioare cu fermoar, Manșete interioare elastice, Manșete ajustabile cu velcro, Clapă de zăpadă, Buzunar pentru ochelarii de schi, Buzunar pentru abonamentul de schi, Atașabil la pantaloni, Impermeabilitate: 10.000 mm, Respirabilitate: 10.000 g/m2/h

Caracteristici:

  • croială regular
  • glugă ajustabilă, dotată cu căptușeală călduroasă
  • gulec din material fleece
  • talie de protecție împotriva zăpezii
  • buzunar pe piept
  • buzunar interior pentru ochelari
  • buzunar pentru skipass
  • posibilitate de conectare cu pantaloni
  • ventilație la subraț
  • cusături lipite în zonele critice
  • coloană de apă înaltă și respirabilitate
  • tehnologie pentru uscare rapidă HyperDry
  • izolație termică FireWall
  • imprimeu perfect pe toată suprafața

Manșetă pentru încheietură

O bucată de material elastic, la capătul mânecii, ce va împiedica zăpada să îți intre pe braț.

Fustă pentru zăpadă

Bariera între zăpadă și corpul tău, atunci când te rostogolești. Această bucată de material să găsește în interiorul gecii, în zona șoldurilor și este prevăzută cu capse metalice, pentru a împiedica zăpada să ajungă pe corpul tău.

Protecție împotriva furtunii 

Acoperă fermoarul pentru a ține umezeala și aerul rece afară. O bucată de material, așezat în fața fermoarului frontal ce oprește vântul să treacă prin acesta.

Cusături sigilate, în zonele critice

Pentru a face un costum impermeabil, nu ai nevoie doar de materiale impermeabile, ai nevoie și de cusături sigilate. O simplă cusătură devine o cusătură sigilată odată ce un material impermeabil a fost așezat cu grijă peste aceasta.  Cusături sigilate, în zonele critice înseamnă că doar cusăturile din zonele critice și cele mai expuse au fost tratate în acest fel.

Ventilație

Fermoar așezat în zona subrațului, ce poate fi desfăcut pentru a cerște ventilația și pentru a regla temperatura.

Sistem de conectare

Conectorul vă permite să conectați pantalonilor la geacă în față, precum și în spate și în laterale. Doar pune-ți cureaua și hai pe pârtie.

Sistem de ajustare 

Sistem de ajustare, situat în partea inferioară la geaca, pentru a regla deschizătura acestora și pentru a te asigura că se așează perfect.

Buzunar pentru ochelari

Locul în care să îți pui ochelarii atunci când nu ai nevoie de ei sau când vrei să se usuce. Fabricat dintr-o plasă respirabilă, ochelarii tăi nu se vor aburi în acest buzunar. 

Model ergonomic

Cusături curbate, pentru o maximă liberate de mișcare. Cusăturile sunt construite într-un unghi conturat pentru a ajuta libertatea de mișcare.



MĂRIMI BĂRBAȚI

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator O'Neill

Pareri

Spune parerea ta

despre: Diabase Glazed Ginger 2021

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate