Informatii utile

Magazinul online winteroutlet.ro este administrat de SC WINTER OUTLET SRL.

Program de lucru:

Winter Outlet SRL:

Mun. Sacele, Bulevardul Brasovului nr. 68, judetul Brasov 505600

Program de lucru: Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

                             Sambata: 10:00 - 19:00

                             Duminica : Inchis

WO Store by Winter Outlet:

Strada Michael Weiss 2, Brasov 500031

Program de lucru: Luni - Duminică: 11:00 - 19:00

 

 

Date de identificare

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni, nr.449, judetul Brasov
Nr. Registrul Comertului: J08/442/2011
C.I.F.: RO 28202468
Nr. telefon: 0753393132
E-mail: [email protected]

Adresa magazinului (punct de lucru):

Winter Outlet SRL:
Mun. Sacele, Bulevardul Brasovului nr. 68, Jud. Brasov 505600

INTRODUCERE 

Pagina www.winteroutlet.ro si intregul sau continut reprezinta integral proprietatea intelectuala a societatii comerciale SC WINTER OUTLET SRL, cu sediul in Sat Purcareni, Com. Tarlungeni, nr. 449, judetul Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J08/442/2011, cod fiscal RO 28202468. Reproducerea informatiilor din cadrul site-ului este strict interzisa fara acordul proprietarului si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Tentativele de accesare administrativa a site-ului si alte tentative de blocare ale acestuia sunt considerate frauduloase si pot declansa urmarirea penala.

In vederea utilizarii acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile de confidentialitate detaliate mai jos. Utilizarea in continuare a acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creeaza obligatii contractuale si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul pe care il prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Totodata Winter Outlet SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire si/sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile, etc.

LIVRARE SI PLATA 

Toate produsele de pe site-ul www.winteroutlet.ro au pretul afisat in lei (RON), cu TVA-ul inclus, pret ce nu include taxele de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa le suporte, in cazul in care comanda nu depaseste valoarea de 150 RON.  La comenzi in valoare mai mare de 150 RON, livrarea este gratuita. Toate modificarile de pret, reducerile sau promotiile vor fi mentionate in mod explicit in descrierea produsului.

Lansarea comenzii: email-ul automat care se transmite dupa plasarea comenzii, a discutiei telefonice, prin e-mail si prin orice alte metoda, cu personalul firmei SC WINTER OUTLET SRL., nu constituie o acceptare ferma a comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului firmei de curierat. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii emailului de confirmare a expeditiei, pentru zonele acoperite de compania de curierat (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate Sambata si Duminica vor fi expediate Luni, livrarea se va face Marti sau Miercuri, in functie de locatia clientului.

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare. 

Produsele sunt impachetate conform cerintelor companiei de curierat si sunt asigurate pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului de curierat. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid prin firmele DPD sau Sameday. In cazul in care localitatea dvs. nu este in aria de livrare a firmei de curierat, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic, astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.

La comenzi in valoare mai mare de 150 RON, livrarea este gratuita. La comenzile care nu depasesc valoarea de 150 RON tariful de livrare este 20 RON/comanda. Aceasta valoare se va adauga in factura proforma generata la finalizara comenzii. Astfel, daca alegeti sa platiti prin transfer bancar / ordin de plata, nu va mai fi nevoie sa achitati costul de livrare in momentul livrarii coletului. 

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea, SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a le bloca accesul acestora la site. 

Plata produselor achizitionate de pe site-ul Winteroutlet.ro poate fi facuta in trei moduri:

- Ramburs: comanda este achitata agentului de curierat in momentul in care se livreaza produsele comandate.
- Card online: comanda este achitata online, cu cardul, in momentul plasarii comenzii, prin intermediul serviciului mobilpay.
- Numerar/card : in cazul in care ridicati produsului de la magazinul nostru din Sacele, Bulevardul Brasovului nr.68.
- Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza în maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii catre: 

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni, nr. 449, judetul Brasov
Nr. Reg. com: J08/442/2011
C.I.F. : RO 28202468
Nr. telefon: 0753393132
Banca: Piraeus

Cont: RO70PIRB0801776441001000

Banca: ING

Cont: RO06INGB0000999905490324

E-mail: [email protected] 

Confirmarea platii se face prin email la adresa [email protected]. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.

RETURNAREA PRODUSELOR 

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform  prevederilor O.G. 34/2004, cu modificarile ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu factura in original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport la indemana. In functie de stocul existent, firma SC WINTER OUTLET SRL ofera urmatoarele optiuni clientului:

- de a inlocui produsul cu altul de aceeasi valoare
- de a repara produsul, sau
- de a returna contravaloarea produsului , in cel mult 30 de zile de la primirea acestuia. In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele trebuie returnate pe cardul initial de unde s-au primit banii

Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. SC WINTER OUTLET SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului SC WINTER OUTLET SRL. nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile, intrucat acest mod de livrare nu poate fi considerat comert la distanta.

CALITATEA PRODUSELOR 

Nici pretul, nici specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta in vreun fel o obligatie contractuala, iar acestea pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Toate fotografiile produselor au caracter strict informativ; pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsele respective sau acestea pot contine accesorii neincluse in pretul afisat.

GARANTIA PRODUSELOR 

Produsele noi achizitionate prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiaza de garantie.

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplica numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in functie de stocul existent.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, asamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

In cazul coletelor livrate prin firmele de curierat, SC WINTER OUTLET SRL  nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs., in calitate de client, de a verifica cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati imediat o reclamatie telefonica la sediul companiei de curierat.

PRETURI SI PROMOTII 

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a stabili regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, respectand legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Intotdeauna este valabila reducerea cu valoarea cea mai mare. De asemenea, atat promotiile cat si preturile promotionale se aplica doar comenzilor inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valabila si in limita stocului disponibil.

SC WINTER OUTLET SRL nu poate garanta disponibilitatea stocului tuturor produselor oferite la promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara a fi necesara vreo notificare prealabila.

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL 

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al WINTER OUTLET SRL, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Am pregatit acest document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam si protejam datele dvs cu caracter personal. 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram? 

In principal prelucram datele dvs. de identificare, localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs., atunci cand deveniti clientul nostru. Cand plasati o comanda, ne furnizați informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc. Cand va creati un cont pe site-ul www.winteroutlet.ro , ne transmiteti: adresa de e-mail, numele și prenumele. De asemenea, exista si posibilitatea de a va inregistra pe site-ul nostru prin contul dvs Facebook. In cazul acesta veti fi redirectionat catre o pagina administrata de Facebook Inc., unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre www.winteroutlet.ro. Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs.

Cat timp pastram si prelucram datele dvs. cu caracter personal?

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont pe site-ul www.winteroutlet.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

- furnizorilor de servicii de curierat;

- furnizorilor de servicii de plată/bancare; 

- furnizorilor de servicii IT;

- furnizorilor de servicii de contabilitate.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram in toate cazurile ca accesul la datele dvs. de catre tertele persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal?

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se efectueaza folosind algoritmi de criptare de ultima generatie iar stocarea lor este facuta pe servere securizate. Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Mobilpay. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Care sunt drepturile dvs si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale:

- Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;

- Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

- Dreptul de opozitie va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

- Dreptul la portabilitatea datelor puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi cititi automat, sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

- Dreptul de a depune plangere – aveti dreptul de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

- Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Winter Outlet cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- prin e-mail la adresa:  [email protected]

- prin posta sau curier la adresa: Bld. Brasovului, nr. 68, Sacele, jud. Brasov

- prin telefon: 0753.393.132

Site-ul www.winteroutlet.ro este proprietatea integrala a SC WINTER OUTLET SRL, drept urmare intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996),  precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Toti vizitatorii site-ului se obliga astfel sa respecte drepturile de autor si sa nu foloseasca fara acordul prealabil scris al SC WINTER OUTLET SRL nici un text, imagine, element grafic, simbol sau alte asemenea date. Orice fel de abatere va fi raportata organelor competente si se va sanctiona conform legilor in vigoare.

DISPOZITII FINALE 

Orice neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila. In caz contrar, se va apela la instanta de judecata din municipiul Brasov,  societatea noastra avand sediul social in judetul Brasov.

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare tuturor prevederilor mai sus prezentate, dar si orice alte modificari asupra structurii si continututlui site-ului www.winteroutlet.ro, fara a avea obligatia de a anunta in prealabil utilizatorii acestui site..

 

Daca una sau mai multe din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, aceasta clauza nu va afecta in niciun fel valabilitatea celorlalte clauze.

Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile ce pot aparea din cauza erorilor de software sau a defectiunilor tehnice ce pot interveni la server.

 

Pentru orice fel de nelamuriri, ne poti contacta pe e-mail la adresa: [email protected]

 

Winteroutlet