Informatii utile

Magazinul  online  winteroutlet.ro este administrat de SC WINTER OUTLET SRL.

Program de lucru

Incepand cu 10 Martie programul magazinului este:

Luni - Sambata: 10-18

 

Date de identificare

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov
Nr. Registrul Comertului : J08/442/2011
C.I.F. : RO28202468
Nr. telefon: 0753393132
E-mail: contact@winteroutlet.ro 

Adresa magazinului (punct de lucru):

Winter Outlet SRL:
Mun. Săcele, Bulevardul Brasovului nr.68, Jud. Brasov

INTRODUCERE 

Pagina www.winteroutlet.ro şi intregul sau continut reprezinta integral proprietatea intelectuala a societatii comerciale SC WINTER OUTLET SRL, cu sediul în Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J08/442/2011, cod fiscal RO 28202468. Reproducerea informatiilor din cadrul site-ului este strict interzisa fara acordul proprietarului si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Tentativele de accesare administrativa a site-ului si alte tentative de blocare ale acestuia sunt considerate frauduloase si pot declansa urmarirea penala.

In vederea utilizarii acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile de confidentialitate detaliate mai jos. Utilizarea in continuare a acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creeaza obligatii contractuale si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul pe care il prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Totodata Winter Outlet SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire si/sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile, etc.

LIVRARE SI PLATA 

Toate produsele de pe site-ul www.winteroutlet.ro au pretul afisat in lei (RON), cu TVA inclus, pret ce nu include taxele de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa le suporte, in cazul in care comanda nu depaseste valoarea de 100 RON.  La comenzi in valoare mai mare de 100 RON, livrarea este gratuita.  Toate modificarile de pret, reducerile sau promotiile vor fi mentionate in mod explicit in descrierea produsului.

Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metoda, cu personalul firmei SC WINTER OUTLET SRL., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii emailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate sambata si duminica vor fi expediate luni, livrarea se va face marti sau miercuri, in functie de locatia clientului.

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare. 

Produsele sunt impachetate conform cerintelor firmei de curierat si sunt asigurate pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid prin firma CARGUS. In cazul in care localitatea dvs. nu este in lista Cargus, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriti sa fie efectuata livrarea. Astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.

La comenzi in valoare mai mare de 100 RON, livrarea este gratuita. La comenzile care nu depasesc valoarea de 100 RON tariful de livrare este 15 RON/comanda. Aceasta valoare se va adauga in factura proforma generata la finalizara comenzii. Astfel, daca alegeti sa platiti prin transfer bancar / ordin de plata, nu va mai fi nevoie sa achitati costul de livrare in momentul livrarii coletului. 

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea, SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a le bloca accesul acestora la site. 

Plata produselor achizitionate de pe site-ul Winteroutlet.ro poate fi facuta in trei moduri:

- Ramburs: comanda este achitata agentului de curierat rapid în momentul in care i se livreaza produsele comandate.
- Numerar/card : in cazul in care ridicati produsului de la magazinul nostru din Sacele, Bulevardul Brasovului nr.68.
- Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza în maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii catre: 

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov
Nr. Reg. com: J08/442/2011
C.I.F. : RO28202468
Nr. telefon: 0753393132
Banca: Piraeus

Cont: RO70PIRB0801776441001000

Banca: ING

Cont: RO06INGB0000999905490324

E-mail: contact@winteroutlet.ro 

Confirmarea plaţii se face prin email la adresa contact@winteroutlet.ro. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.

RETURNAREA PRODUSELOR 

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform  prevederilor O.G. 130/2000, cu modificările ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu factura in original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In funcție de stocul existent, firma SC WINTER OUTLET SRL ofera urmatoarele optiuni clientului:

- de a inlocui produsul cu altul de aceasi valoare
- de a repara produsul, sau
- de a returna contravaloarea produsului , in cel mult 30 de zile de la primirea acestuia 

Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. SC WINTER OUTLET SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, şi nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului SC WINTER OUTLET SRL. nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile, intrucat acest mod de livrare nu poate fi considerat comert la distanta.

CALITATEA PRODUSELOR 

Nici pretul, nici specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta în vreun fel obligatie contractuala, iar acestea pot fi schimbate fara o notificare prealabilă. Toate fotografiile produselor au caracter strict informativ; pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsele  respective sau acestea pot contine accesorii neincluse in pretul afisat.

GARANTIA PRODUSELOR 

Produsele noi achizitionate prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiaza de garantie.

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplica numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in functie de stocul existent.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, asamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

In cazul coletelor livrate prin Cargus, SC WINTER OUTLET SRL  nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs., in calitate de client, sa verificati cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati  imediat o reclamatie telefonica la sediul central al Cargus.

PRETURI SI PROMOTII 

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a stabili regulamentele promoţiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, respectand legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Intotdeauna este valabila reducerea cu valoarea cea mai mare. De asemenea, atat promotiile cat si preturile promotionale se aplica doar comenzilor inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valabila si in limita stocului disponibil.

SC WINTER OUTLET SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor oferite la promotie si o poate întrerupe sau anula in orice moment fara a fi necesara vreo notificare prealabila

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL 

Pagina web www.winteroutlet.ro este o pagina web specializata pentru comertul on-line en-detail. Pentru a putea cumpara de pe pagina noastra, orice client/potential client poate sa isi creeze un cont, acesta fiind alcatuit din adresa de e-mail a acestuia si o parola. Informatii despre adresa de domiciliu sau adresa de livrare, respectiv numarul de telefon sunt necesare pentru a trimite prin posta eventualele comenzi. Crearea unui cont este optionala pentru cumparaturi insa informatiile personale si cele de livrare sunt obligatorii.

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii in sectorul comunicatiilor electronice, firma SC WINTER OUTLET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumnevoastra.

Informatiile  communicate de dumnevoastra nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. SC WINTER OUTLET SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont de unde va putea lansa comenzi de pe site-ul www.winteroutlet.ro. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la site-ul www.winteroutlet.ro, conditionate pentru logare.

Orice incercare de accesare neautorizata a site-ulu www.winteroutlet.ro in vederea obtinerii de informatii personale ale unor utilizatori sau cu intentia de a modifica in vreun fel continutul sau structura site-ului, de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.winteroutlet.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi raportata imediat autoritaţilor competente.

Site-ul www.winteroutlet.ro este proprietatea integrala a SC WINTER OUTLET SRL, drept urmare intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996),  precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Toti vizitatorii site-ului se obliga astfel sa respecte drepturile de autor si sa nu foloseasca fara acordul prealabil al SC WINTER OUTLET SRL nici un text, imagine, element grafic, simbol sau alte asemenea date. Orice fel de abatere va fi raportata organelor competente si se va sanctiona conform legilor in vigoare.

DISPOZITII FINALE 

Orice neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila. In caz contrar, se va apela la instanta de judecata din municipiul Brasov,  societatea noastra avand sediul social in judetul Brasov.

SC WINTER OUTLET SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare tuturor prevederilor mai sus prezentate, dar si orice alte modificari asupra structurii si continututlui site-ului www.winteroutlet.ro, fara a avea obligatia de a anunta in prealabil utilizatorii acestui site..

 

Daca una sau mai multe din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, aceasta clauza nu va afecta in niciun fel valabilitatea celorlalte clauze.

Nu ne asumam  raspunderea  pentru situatiile ce pot aparea din cauza erorilor de software sau a defectiunilor tehnice ce pot interveni la server.

 

Pentru orice fel de nelamuriri, ne poti contacta pe e-mail la adresa: contact@winteroutlet.ro

 

Winteroutlet