UVEX Compact FM Black Mat

Valabilitate: In stoc

550,00 RON

 

Detalii produs

Detalii

Ochelari de schi si snowboard UVEX Compact FM Black Mat

Ochelarii de ski uvex Compact FM reprezintă munca și experiența în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski. Desigur, Uvex Compact FM protejează împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC dăunătoare.Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții meteorologice. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Uvex să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști. 

Lentilele premium Mirrored Green (S3) ale ochelarilor Uvex sunt perfecte pentru zilele cu soare puternic.

Uvex

 

Tehnologii


PUTERNIC ȘI REZISTENT ÎMPOTRIVA ZGÂRIETURILOR

Lentilele de policarbonat extradurabile funcționează la temperaturi de până la -40 °C, fără pierderea forței mecanice. Mai mult de atât, stratul special din exteriorul lentilei este rezistent la zgârieturi.

SUPRAVISION®

Pentru o protecție mult mai ridicată și pentru o vizibilitate mult mai clară, chiar și pe vreme rea. Vizibilitate excelentă datorită stratului unic uvex supravision®: nu afectează calitatea optică a lentilei.

VENTILAȚIE DIRECTĂ

Ventilația inteligentă a uvex asigură cea mai bună vizibilitate. Aceasta oferă ventilație completă fără a permite aburirea lentilelor astfel încât te poți bucura de ski fără griji.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator UVEX
Categorie filtrare Indisponibil
Filtru K2 Nu

Pareri

Spune parerea ta

despre: Compact FM Black Mat

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate