Raven Grizzly

Valabilitate: In stoc

799,00 RON

 

* Câmpuri necesare

Detalii produs

Detalii

Placa Snowboard Raven Grizzly

 

Raven Grizzly este un nou model al celor de la Raven, pentru sezonul 2019/2020. Este o placă cu caracteristici montane, adică un profil destinat persoanelor interesate să se dea pe pârtii amenajate, precum și ocazional în afara traseului. Placa are o formă direcțională și a fost construită pe o bază clasică, care se caracterizează printr-o ținută bună și fiabilă a canturilor. Schimbarea inserțiilor cu 25 mm spre partea din spate a plăcii permite un control mai bun asupra placii în timpul coborârilor dinamice pe canturi și facilitează, de asemenea, turele în powder.


Placa raven

Tehnologii 


Raven SnowboardsPOPLAR WOOD CORE 


        Miez foarte puternic, foarte ușor, cu umiditate scăzută. Ne puteți crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiecărui arbore înainte de a fi transformat în benzi laminate vertical. Acest lucru asigură că fiecare placă are exact aceeași cantitate de pop și flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alcătuit din cele mai bune componente naturale și acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delaminează și fac plăcile noastre ecologice.

 

Raven SnowboardsABS SIDEWALL 


         Structura peretelui lateral este responsabilă de transmiterea puterii la margini. De asemenea, susține și consolidează marginea superioară și absoarbe șocurile. Pentru a proteja mai bine miezul împotriva daunelor externe și a penetra umiditatea în miez, pereții noștri sunt făcuți numai din cel mai bun ABS de înaltă calitate de lipire moleculară produsă în Austria. Experiența noastră îndelungată arată că pereții laterali de 30 de grade îmbunătățesc transferul de putere peste margine și oferă o amortizare mai bună a vibrațiilor.

 

Raven Snowboards

 

EXTRUDED BASE 


       Bazele extrudate sunt ușor și ieftin de întreținut. Nu este nevoie să fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bună calitate realizate de compania lider - Isosport.

 

 

Raven Snowboards

 

SEMI GLOSSY FINISH 

       Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protecție. Culorile sub suprafața lăcuită sunt aproape lafel de vibrante ca și în cazul finisajului lucios, iar amprentele și murdăria sunt aproape invizibile.

 

Specificatii 


Terrain: All-Mountain

Terrain

Ability Level: Intermediate-Advanced

Raven Snowboards

Rocker Type: Camber

Placa Snowboard Raven Solid

Shape: Directional

Flex Rating: Medium

Raven Snowboards

Garantie 

Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Raven

Pareri

Spune parerea ta

despre: Grizzly

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate