Service ski și snowboard

Este important un service pentru echipamentul tău?

Pentru a obține performanțe maxime pe pârtie, trebuie să faci periodic service echipamentului și să îl întreții corespunzător. Este important să faci asta atât înainte, cât și după sezonul de ski, sau în cazul utilizării frecvente a echipamentului (de exemplu, după 7 zile) și să o faci la un service specializat. Pentru a te bucura din plin de o experiență inedită, echipamentul trebuie să funcționeze la capacitatea pentru care a fost conceput. Așadar, echipamentul trebuie servisat pentru performanțe maxime: ascuțire canturi, ceruire, reparare talpă.

Procesul de servisare al echipamentului începe prin curățarea de orice impurități, continuă cu umplerea găurilor de pe talpă, degresarea echipamentului și ascuțirea canturilor.

Acestea sunt câteva dintre etapele prin care trece o pereche de schiuri sau un snowboard, pentru a fi pregătite de sezon. Tratamentul poate diferenția în funcție de nevoile fiecărui echipament în parte. Indiferent de problemă, te așteptăm în magazinul nostru pentru a face reparațiile necesare ca tu să te poți bucura de echipamentul tău, la performațe maxime.
Denumire servicii

Schiuri/snowboard adulti
(peste 130 cm)

Schiuri/snowboard copii
(sub 130 cm)

Full service schiuri
(reconditionare completa talpa, ascuti canturi, ceruit)
100 ron 80 ron
Full service snowboard
(reconditionare completa talpa, ascuti canturi, ceruit)
120 ron 100 ron
Ascutit canturi cu masina 35 ron 30 ron
Ascutit canturi manual  45 ron 40 ron 
Ceruit manual (ceara calda)  45 ron 40 ron 
Montat legaturi  100 ron * 80 ron 
Montat legaturi de tura 150 ron * -
Verificare/reglare legaturi  Gratuit Gratuit 

*  Pretul poate varia in functie de complexitatea lucrarii.

TAXA DE URGENTA 50 ron/pereche