Raven Solid 2019 cu FT270

Valabilitate: Stoc epuizat

1.140,00 RON

Preţul cum a fost configurat: 1.140,00 RON

Detalii produs

Detalii

Placa Snowboard Raven Solid 

 


In incercarea de a oferii riderilor incepatori cea mai buna placa de freestyle, Raven a adus modelul Solid. Interiorul moale de plop face acest model usor de folosit pentru începători sau pentru oricine oricine este nou în snow park.


Placa raven

Tehnologii 


Placa Snowboard Raven Relict LimitedPOPLAR WOOD CORE 


        Miez foarte puternic, foarte ușor, cu umiditate scăzută. Ne puteți crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiecărui arbore înainte de a fi transformat în benzi laminate vertical. Acest lucru asigură că fiecare placă are exact aceeași cantitate de pop și flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alcătuit din cele mai bune componente naturale și acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delaminează și fac plăcile noastre ecologice.

 

Placa Snowboard Raven Relict LimitedABS SIDEWALL 


         Structura peretelui lateral este responsabilă de transmiterea puterii la margini. De asemenea, susține și consolidează marginea superioară și absoarbe șocurile. Pentru a proteja mai bine miezul împotriva daunelor externe și a penetra umiditatea în miez, pereții noștri sunt făcuți numai din cel mai bun ABS de înaltă calitate de lipire moleculară produsă în Austria. Experiența noastră îndelungată arată că pereții laterali de 30 de grade îmbunătățesc transferul de putere peste margine și oferă o amortizare mai bună a vibrațiilor.

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited

 

EXTRUDED BASE 


       Bazele extrudate sunt ușor și ieftin de întreținut. Nu este nevoie să fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bună calitate realizate de compania lider - Isosport.

 

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited 

TRUE TWIN SHAPE 

        True twin shape înseamnă că bordul este 100% simetric - poziția este centrat, flexul este uniform, partea laterală este dual-progresivă, vârful și coada sunt exact la aceeași lățime și lungime.

 

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited 

SEMI GLOSSY FINISH 

       Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protecție. Culorile sub suprafața lăcuită sunt aproape lafel de vibrante ca și în cazul finisajului lucios, iar amprentele și murdăria sunt aproape invizibile.

 

Specificatii 


Terrain: Freestyle, All-Mountain

Terrain

Ability Level: Intermediate-Advanced

Placa Snowboard Raven Shape

Rocker Type: Rocker/Micro Camber/Rocker

Placa Snowboard Raven Solid

Shape: True Twin

Flex Rating: Medium

Placa Snowboard Raven Shape

Garantie 

Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Legaturi snowboard Raven FT270 Blue

Legaturile FT 270 de la Raven sunt de tip "Fastec" , asta inseamna ca partea din spate se deschide pentru un acces mai rapid. Aceste legaturi sunt caracterizate prin rapiditate si comoditate. Daca esti tipul de boarder care se grabeste intotdeauna si nu iti place sa stai pe fund mult timp ca sa te inchei la legaturi acest model este pentru tine.


Placa raven

Specificatii


Curea de gleznă:

  • 3D-Tech
  • Perfect pentru incepatorii 

Highback:

  • Simetric
  • Material din fibră usoară

Toe cap-strap:

  • 3D ultra light tech

Foot bed:

  • tampoane de cauciuc

 

Marimi disponibile:

 

 

Marime

Mondopoint(cm)

Europe
M  25-28 39-43
L  27-30 42-46
XL  29-32 45-49

Garantie 

Toate legaturile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.Dupa expirarea perioadei de garantie Winter Outlet ofera piese de schimb.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Raven

Pareri

Spune parerea ta

despre: Solid 2019 cu FT270

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate