Majesty Superior Backcountry

Valabilitate: In stoc

2.815,00 RON

 

* Câmpuri necesare

Detalii produs

Detalii

Schiuri Majesty Superior Backcountry

Pentru freeride și trucuri în zăpadă, schiurile Majesty Superior ocupă o poziție de vârf în fața oricărui adversar. Un profil de hibrid și eliptic Rocker vă oferă o plutire ușoară și ușurința de virare pentru care profilul twin rocker este cunoscut. Acestea nu sunt niște schiuri tipice de parc, acestea sunt schiuri backcountry "de modă veche", ideale pentru aterizări și viraje în powder.

Majesty

Cea mai bună alegere pentru acțiune în powder.
Versatile / Aventuroase / Agile

Majesty Superior sunt schiuri hibride, all-mountain și backcountry, ce oferă o combinație perfectă între plutire și toate beneficiile ale unui profil rocker-camber, de la vârf până la coadă. Aceste schiuri sunt vioi, ușor de controlat, agile în powder și absorb șocurile pe teren accidentat și condiții de zăpadă ce nu este perfect bătătorită. Schiurile Superior sunt un adevărat must-have pentru entuziaștii de backcountry, dar și pentru freerideri sau pentru cei ce preferă powder și caută un profil rocker de la vârf până la coadă și o lățime sub legături de 115mm, cu o construcție camber. Designul lateral al stilului freeride al acestor schiuri facilitează servisarea corectă a schiurilor. Sari de pe stânci, învârte-te, aterizează. Vrei mai mult? Stai, chiar e mai mult! Oscilezi între stilul backcountry și freeride tot timpul? Nu mai e nevoie să iei alt echipament cu tine, deoarece forma hibridă twin-tip a schiurilor Superior este aici pentru tine.

Când îți cumperi schiurile Majesty Superior Backcountry, cumperi schiuri bine rotunjite, late, twin-tip, ce sunt distractive, agile, și ușor de manevrat în powder, backcountry și pe pârtie. Dacă ești în căutare de schiuri versatile, ce fac performanță pe teren variabil, schiurile Majesty Superior au fost făcute manual, special pentru tine.

Detaliile Produsului


Flex

Direcțional

7 – unde 1 = Moale | 10 = Rigid

Formă Direcțională Twin Tip
Mijloc Mijloc din lemn, pe toată lungimea schiului | Plop & Frasin
Straturi

Fibră de sticlă Triax + Biax

Pereți laterali Rocker hibrid, eliptic
Baza Fast Base | IS7200
Grafică Mată

Compatibilitatea legăturilor: Recomandăm ca lățimea frănei să fie egală sau cu cel mult 15mm mai mare decât lățimea schiului.

Specificații


Teren: Big Mountain, Powder

Nivel: Avansat-Expert

Rocker Type: Rocker/Camber/Rocker

Radius: Lung

Coadă: Full Twin Tip

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Majesty

Pareri

Spune parerea ta

despre: Superior Backcountry

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.