NouPromotie

Tyrolia Ambition 12 AT legaturi de tura

Valabilitate: In stoc

Pret special 1.499,00 RON

Pret normal: 1.669,00 RON

Your Saving: -10%

* Câmpuri necesare

Detalii produs

Detalii

Legaturi de tura Tyrolia Ambition 12

Noile legături de schi Tyrolia Ambition 12 sunt o versiune mai ușoară a legăturii AT cu cadru Adrenaline, potrivite pentru schiori mai ușori care doresc opțiunea de legături de tură, fără a merge în detrimentul unei configurații separate. Vârful AT de la Ambition 12 se ajustează cu ușurință pentru tălpile ISO 9523 Alpine Touring sau pentru tălpile Alpine ISO 5355, iar legătura se reglează pentru aproape orice lungime a clăparilor pentru adulți cu un sistem de tuburi telescopabile ușor reglabile. Sistemul Freeflex Tyrolia interacționează cu vârful și cu cadrul Ambition 12 pentru a permite suficientă elasticitate pentru ca schiul să se încline în mod natural sub sarcină.

Indiferent dacă mergeți pe teren plat, ușor înclinat sau pe o pantă abruptă, folosiți bățul de schi pentru a ajusta poziția legăturii și pentru a o bloca la coborâre.

Ambition oferă un tub telescopic unic, ușor, pentru ajustarea ușoară la diferite lungimi ale talpii. O singură legătură poate fi reglată pentru diferite lungimi ale tălpii, de la 260 până la 350 mm. Tubul telescopic permite, de asemenea, o montare mai compactă pentru a poziționa perfect legătura pe schiurile dvs. și pentru a elimina abaterea de la punctul din mijloc.

Nivel : Avansat - Expert

DIN minim: 4

DIN maxim: 12

Compatibilitate clapari: Alpine DIN (ISO 5355), Alpine Touring (ISO 9523), Walk to Ride (WTR)

Latime frana: 85 mm, 95 mm, 105 mm, 125 mm

Avem pe stoc crampoane campatibile cu acest model cu latimea de 105 mm.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Tyrolia

Pareri

Spune parerea ta

despre: Ambition 12 AT legaturi de tura

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate