Alte Informatii

Garantie 

Produsele noi achizitionate prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiaza de garantie.

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplica numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in functie de stocul existent.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, asamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

In cazul coletelor livrate printr-o companie de curierat, SC WINTER OUTLET SRL. nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs, in calitate de client sa verificati cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati imediat o reclamatie telefonica sau scrisa la sediul central al companiei curierului.

LIVRARE GRATUITA

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 150 RON, iar pentru comenzi sub 150 RON, transportul costa 20 RON. Toate livrarile se fac prin intermediul companiilor de curierat rapid. 

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email sau telefonic in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului companiei curierat rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii e-mailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de compania de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate Sambata si Duminica vor fi expediate Luni, iar livrarea se va face Marti sau Miercuri, in functie de locatia clientului. 

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare. 

Livrarea se face doar pe teritoriul României in localitatile acoperite de serviciile companiilor de curierat rapid. In cazul in care localitatea dvs. nu este in aria de livrare a companiei de curierat, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al curierului sau pentru plata unei taxe suplimentare de transport de 25 RON. 

Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va urma sa livreze produsul, veti fi contactat telefonic de catre acesta, astfel puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.

PRODUSE RETURNABILE

Pentru noi, cel mai important lucru este satisfactia clientilor nostri, astfel fiecare produs comandat este acoperit de garantia winteroutlet.ro. Daca sunteti nemultumit de produsele primite sau aveti orice alt motiv pentru care doriti sa le returnati, puteti face acest lucru in termen de 14 de zile de la primirea lor. 

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform prevederilor O.G. 34/2004, cu modificarile ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu factura in original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport la indemana. In functie de stocul existent, firma SC WINTER OUTLET SRL ofera urmatoarele optiuni clientului:

- de a inlocui produsul cu altul de aceeasi valoare
- de a repara produsul, sau
- de a returna contravaloarea produsului , in cel mult 30 de zile de la primirea acestuia. In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele trebuie returnate pe cardul initial de unde s-au primit banii

Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. SC WINTER OUTLET SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului SC WINTER OUTLET SRL. nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile, intrucat acest mod de livrare nu poate fi considerat comert la distanta.

In cazul in care vi s-a livrat un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa ne semnalati acest lucru printr-un email la [email protected] sau telefonic la 0753.393.132. Interesul nostru este de a solutiona problema cat mai repede posibil, si in final de a onora comanda dvs. initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi. 

CONSULTANTA GRATUITA

Noi suntem aici pentru a va ajuta si consilia. Pentru noi, cel mai important lucru este satisfactia clientilor nostri, din aceasta cauza avem scopul de a ajuta fiecare client sa gaseasca produsul potrivit. Intotdeauna puteti sa aveti incredere in expertii nostri. In cazul in care nu sunteti decisi, nu stiti ce vi s-ar potrivi, noi va stam la dispozitie. Avem in echipa experti in orice domeniu ce tine de sporturile de iarna. Va invitam sa cunoasteti echipa noastra dand click AICI!