Skiurile și snowboardurile fericite vin la SKI Hotel.

Chiar dacă ești schior, chiar dacă ești snowboarder, întreținerea și depozitarea echipamentului pe timpul verii reprezintă o etapă importantă în menținerea “sănătății” acestuia. O bună întreținere a echipamentului de schi sau snowboard, asigura o durată mai mare de viață a acestuia și îți oferă siguranță în timpul folosirii.

Pentru a te scăpa de acestă grijă, Winter Outlet vine cu un nou concept: SKI Hotel.

Ce înseamnă SKI Hotel?

SKI Hotel presupune “cazarea” echipamentului tău la noi, până sezonul următor. Acest serviciu presupune un service pentru echipamentul tău, curățarea și igienizarea clăparilor/bootsilor și depozitarea acestora în condiții optime.

Care sunt beneficiile SKI Hotel?

În prețul de cazare este inclus și un service complet pentru echipament. Acesta presupune curățarea, ceruirea și ascuțirea canturilor pentru schiurile sau snowboard-ului tău. În plus, verificăm legăturile, le reglăm pe clăpari și ne asigurăm că echipamentul tău este complet pregătit pentru sezonul următor.

Nu ai unde să depozitezi clăparii sau bootsii?

Nu este nicio problemă, oferim “cazare” și pentru aceștia. Îi dezinfectăm, ne asigurăm că sunt uscați și îi depozităm în locuri în care umiditatea nu ajunge la ei.

Nu ești din Brașov și vrei să îți cazezi schiurile la noi?

Poți trimite schiurile prin curier și noi o să avem grijă de ele, iar atunci când ai nevoie de ele, ne poți contacta telefonic, iar noi ți le vom trimite înapoi tot prin curier. Costul transportului fiind suportat de către client (cost estimativ - 15 lei/ 1 drum).

Servicii oferite
Preț
Cameră single
(depozitare pentru un articol - schiuri/snowboard/clăpari/boots)
70 RON/ Sezon
Cameră single cu pachet special
(depozitare + service pentru o pereche de schiuri/snowboard sau depozitare + igienizare pentru clăpari/boots)
130 RON/ Sezon
Cameră dublă
(depozitare pentru 2 articole - schiuri și clăpari/ snowboard și boots)
100 RON/ Sezon
Cameră dublă cu pachet special
(depozitare pentru 2 articole - schiuri și clăpari/ snowboard și boots + service pentru schiuri/snowboard)
150 RON/ Sezon
Pachet All Inclusive
(depozitare pentru 2 articole - schiuri și clăpari/ snowboard și boots + service pentru schiuri/snowboard + igienizare pentru clăpari/boots)
170 RON/ Sezon