TERMENI ȘI CONDIȚII

Introducere

Continuând să utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează:

• Winter Outlet poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunța în prealabil, site-ul.

• Winter Outlet poate limita accesul pe site ori la anumite părți din acesta. Totodată, Winter Outlet poate limita accesul la anumite facilități din site și poate aduce limitări de acces anumitor ID-uri fără notificări și fără vreo răspundere.

• Sunteţi de acord că Winter Outlet, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conținut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau încălcarea prevederilor Termenilor și Condițiilor de utilizare a site-ului.

• Winter Outlet poate schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către dumneavoastră - utilizatorii, societatea nefiind răspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizează acest site.

Modificările devin efective în momentul publicării lor pe site.

Site-ul pe care l-ați accesat este un site internet care furnizează informații și servicii ce fac obiectul acestor termeni și condiții.

 

Interpretare, definiții

Cumpărător – persoana fizică ori juridică, asociație, fundație, companie sau altă entitate juridică cu sediul social în România ori Străinătate ce emite o Comandă.

Vânzător - societatea comercială SC WINTER OUTLET SRL , având sediul social în com. Tarlungeni, sat Purcareni nr.449, Jud. Brașov, avand numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J08/442/2011  si Cod Unic de Identificare (CUI): RO 28202468.

Bunuri și Servicii - orice produse sau servicii ce urmează a fi livrate de către Vânzător în mod direct sau prin intermediul unei societăți de curierat  Cumpărătorului.

Comanda – documentul electronic ce intervine între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul se implică să livreze anumite bunuri și servicii, iar Cumpărătorul dorește să  primească aceste bunuri și servicii în schimbul cărora se obligă să facă plata acestora.

Contract – prin contract se înțelege acea comandă facută de către Cumpărător și confirmată de către Vânzător.

Cont – secțiunea din pagina web formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului (comenzi, facturi fiscale, garanții, favorite etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate

Coș cumpărături – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achizitioneze la momentul adăugării sau la un moment ulterior

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achiziti

Dreptul de proprietate Intelectuală –  este protejat conform Legii nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizată*) și a legilor conexe. Conținutul prezentului site este proprietatea SC WINTER OUTLET SRL., fiind incluse următoarele dar fără a se limita la: imagini, elemente grafice, programe, embleme, sigle, denumiri de produs.

 

Conținutul

Conținutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzând dar fără a se limita la: Web design, Web Development, Design grafic, Materiale video, mobile app development, SEO, poze, texte, informații, articole scrise, ș.a.m.d – generic numite conținut – sunt protejate de către dispozițiile Legii nr.8/1996 cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe – sancțiuni atât administrative cât și penale, a Legii nr.84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și a Legii nr.129/1992 republicată – privind desenele și modelele industriale.

Lipsa mențiunii privind unele texte legale ori dispoziții incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul winteroutlet.ro cât și conținutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din România, precum și de dispozițiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul României.

Dumneavoastră nu puteți copia, stoca, modifica ori transfera sub altă denumire, în parte ori în intreg, site-ul și/sau conținutul acestuia.

Exploatarea este liberă, sub condiția non-comercializării și respectării termenilor si condițiilor impuse de către Winter Outlet.

Orice formă de copiere, stocare, modificare, comercializare și/sau transmitere a conținutului site-ului este expres interzisă.

Este expres interzisă publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de altă natură, a materialelor publicate pe site.

Winter Outlet nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părți din conținutul site-ului în orice mediu.

Toate informațiile prezentate pe site au caracter informativ. Folosiți informațiile prezentate pe site numai pentru informarea personală.

 

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind conținutul site-ului, aparțin SC Winter Outlet SRL

Utilizatorii pot descărca total sau parțial conținutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informațiilor de pe site este posibilă doar în următorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al conținutului informativ și maxim o poză, iar la sfârșitul materialului sau în dreptul conținutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastră, se poate atașa un link cu trimitere catre site-ul Winter Outlet.

 

Limite ale utilizării site-ului

Atunci când accesați site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri personale legale. Mai exact vă obligați să:

  1. a) nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe/prin intermediul acestui site web;
  2. b) nu veti permițe/nu veți autoriza vreo terță persoană să folosească site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințatoare, agresivă, defaimatoare, rasistă etc;
  3. c) nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați în instanță, civil și penal;

 

Prin accesarea și utilizarea acestui site declarați că sunteți de acord să exonerați de orice răspundere și să nu acționați Winter Outlet în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea site-ului și a Internetului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), cost, acțiune, proces, preteție, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel ori provocată direct sau indirect de societate ca urmare a incălcării/ignorării de către vizitator a acestor termeni și condiții.

 

Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conține anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terțe părți. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri vă asumați răspunderea de a respecta termenii și condițiile ce guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si condiții acceptați implicit faptul că Winter Outlet nu poate controla, în nicio măsură, conținutul terțelor site-uri. Prin urmare, Winter Outlet nu își asumă nici o responsabilitate față de vizitatori cu privire la informațiile de orice natură conținute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorilor site-ului și nu implică sprijinirea de către Winter Outlet a materialului disponibil pe acele site-uri și nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Obligațiile utilizatorilor la înregistrare

Accesul la conținutul online al site-ului Winter Outlet este limitat.

Înscrierea pe site se realizează prin completarea formularului de înscriere cu datele menționate in acesta.

Pentru opțiunea Login/Înregistrare, utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact, numele de utilizator și parola.

Formularul de înregistrare va conține informații de contact ale utilizatorului (nume, prenume, adresa de e-mail, adresă de facturare, adresă de livrare, număr telefon).

Nu vă puteți înregistra până când nu veți citi și bifa butonul „Termeni si condiții”. Bifarea acestui buton reprezinta acordul dumneavoastră referitor la termenii și condițiile acestui site.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate și utilizate de către Winter Outlet pentru comunicarea cu persoanele înregistrate și în scopuri statistice.

Winter Outlet își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții în orice moment. Modificările devin efective în momentul publicării lor pe site.

Accesând legatura “Termeni și condiții” puteți lua la cunoștință cea mai recentă versiune a acestuia.

Preţul produselor

Preţurile articolelor aflate pe site-ul www.winteroutlet.ro conţin TVA (19%) şi sunt valabile din momentul comandării lor. Toate preţurile sunt exprimate în lei (RON) şi pot fi modificate în funcţie de cursul de schimb (lei/€ şi/sau lei/$), şi de modificarea taxelor vamale. La produsele care au deja reduceri (promoţii sau lichidare de stoc) nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

 

Condiții de livrare

Magazinul online www.winteroutlet.ro vă livrează produsele în următoarele condiții de livrare:

PRIN FIRMĂ DE CURIERAT:

- livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face în următoarea zi lucrătoare față de momentul plasării comenzii. Sunteți înștiințat printr-un email sau telefonic în momentul în care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii e-mailului de înștiințare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile înregistrate sâmbătă și duminică vor fi expediate luni, iar livrarea se va face marți sau miercuri, în funcție de locația clientului.

- în cazuri excepționale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veți fi înștiințat telefonic de acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucrătoare.

- livrarea se face doar pe teritoriul României în localităţile acoperite de serviciile de curierat rapid. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista curierului, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat rapid sau plata unei taxe suplimentare de transport de 25 RON.

- prin intermediul acestui serviciu, coletul îl veți primi direct de la agentul de curierat, pe baza cărții de identitate, sau dupa caz la persoana juridică, cu ștampila unității.

- cheltuielile de transport prin curierat vor fi dispuse pe pagina de comandă, inainte de finalizarea comenzilor.

- la valoarea de peste 100 RON, transportul produselor  prin firma de curierat este gratuit. Pentru comenzi sub 100 RON costul transportului prin curier este de 15 RON

Produsele comandate conform condițiilor de livrare de mai sus, vor fi ambalate corespunzător pentru transport și vor fi insotite obligatoriu de factura fiscală în original, și – după caz – certificat de garanție

Coletele returnate pentru neridicare nu va exonerează de plata taxelor poștale tur / retur.

 

Garanție și procedura de returnare

Produsele noi achiziționate prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro beneficiază de garanția acordată de fiecare producător sau distribuitor partener, în conformitate cu legislația în vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiază de garanție.

Garanţia este valabilă de la data achiziţionării produsului, se aplică numai clientului inițial, nu este transferabilă și se limiteaza la repararea, înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia în funcție de stocul existent.

Garanția nu acoperă situații precum: uzura firească aparută în timp, asamblarea incorecta, întreținerea în neconformitate cu recomandările producătorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinație, accidente, abuzuri sau neglijenţe.

Garanția se pierde în cazul în care produsul achiziționat este folosit în alte scopuri decât cele recomandate de către producător. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie să fie însoţit, în mod obligatoriu, de bon sau factură fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil și de o copie a actului de identitate a cumpărătorului.

În cazul coletelor livrate prin firma de curierat, SC WINTER OUTLET SRL nu oferă despăgubiri materiale și nu schimbă produsele ce au fost avariate în timpul transportului. Este responsabilitatea dvs, ca în calitate de client să verificați cu atentie coletul în momentul primirii, iar daca observați urme de lovire, de orice natură, vă rugăm să consemnați imediat pe documentul de transport (AWB) și să formulați imediat o reclamație telefonică la sediul central al firmei de curierat rapid.

Produsele achiziționate prin contract la distanță se pot returna conform Ordonanței de Urgență nr.34/2014. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele și în aceeași stare în care au fost receptionate,. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs., folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

În funcţie de stocul existent, firma SC WINTER OUTLET SRL vă ofera următoarele opțiuni:

- de a înlocui produsul cu altul de aceeasi valoare

- de a repara produsul, sau

- de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 14 zile de la primirea acestuia

Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau consum (la consumabile), etc. SC WINTER OUTLET SRL nu își asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 În cazul tranzacțiilor online cu cardul sumele trebuie returnate pe cardul inițial de unde s-au primit banii

Modalități de plată

Plata produselor achizitionate de pe site-ul Winteroutlet.ro poate fi facuta cu plata prin:

Ramburs: comanda este achitata agentului de curierat rapid în momentul in care se livreaza produsele comandate.
Card online: comanda este achitata online, cu cardul, in momentul plasarii comenzii, prin intermediul serviciului Mobilpay.
Numerar/card : in cazul in care ridicati produsului de la magazinul nostru din Sacele, Bulevardul Brasovului nr.68.
Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza în maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii catre: 

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov
Nr. Reg. com: J08/442/2011
C.I.F. : RO28202468
Nr. telefon: 0753393132
Banca: Piraeus

Cont: RO70PIRB0801776441001000

Banca: ING

Cont: RO06INGB0000999905490324

E-mail: [email protected] 

Confirmarea plaţii se face prin email la adresa [email protected] Comanda este procesata dupa confirmarea platii.

 

Confidențialitate

Winter Outlet trimite datele cu caracter personal completate de catre dvs. (numele, adresa și numărul de telefon) firmei de curierat care face livrarea produselor.

Completând formularul de contact, ca utilizator, vă daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

Datele personale sunt compuse din: nume, prenume, telefon, adresă si adresă de e-mail

Această pagină conține numai informații cu caracter general, cu scop de informare prealabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Orice operaţiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfăşura prin intermediul acestui site, va fi insoţită de informații detaliate şi explicite, care să vă permită să faceţi alegerile corespunzătoare, în conformitate cu drepturile şi interesele dumneavoastra legitime, aplicabile de la caz la caz.

„Datele personale” se referă la informațiile personale de identificare pe care le putem colecta de la utilizatorii acestui site, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail.

SC Winter Outlet SRL va înregistra doar acele date personale pe care le veţi completa de bunăvoie in momentul in care dumneavoastra veti dori sa achizitionati unul sau mai multe produse de pe site. Atunci când ne furnizaţi aceste date personale, vă vom indica în mod expres scopul în care intenţionăm să folosim informațiile conform termenilor legali din cadrul prezentului site şi vă vom cere consimţământul expres şi neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Scopurile tipice sunt următoarele:

1.  Răspunsul la cererile dumneavoastră

Atunci când ne trimiteţi datele dumneavoastră personale în contextul de a ne pune o întrebare sau de a formula o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizaţi pentru a răspunde la întrebarea/cererea dumneavoastră.

2. Iniţierea unei promoţii

Putem folosi datele personale transmise de dumneavoastra într-un formular de înscriere pentru o promoţie, în scopul de desfăşurare a promoţiei conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, după caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a câştigătorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor, ar putea să solicite câştigătorilor să participe la viitoarea publicitate, etc.

Orice transfer necesar al datelor dumneavoastra personale vă va fi adus la cunoştinţă şi explicat în mod detaliat, iar în situaţiile unde este obligatoriu vă va fi cerut acordul în mod expres pentru astfel de operaţiuni.

3.  Îndeplinirea unui contract / unei comenzi

Putem folosi datele dumneavoastra personale atunci când ne comandaţi bunuri sau servicii, în scopul de a îndeplini acea comandă şi putem impartasi asemenea date unor terţe părţi, cum ar fi furnizorul de servicii de plată prin card sau transportatorul bunurilor/premiilor. Un astfel de transfer de date personale va fi făcut numai în vederea respectării intereselor dumneavoastra legitime ori pentru îndeplinirea prevederilor unui contract.

4.  Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dumneavoastra ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite periodic informații si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dumneavoastra personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord.

Pe de altă parte, aveţi dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastră personale sau de a intrerupe orice legătură a dumneavoastră cu prezentul site în orice moment. Vă rugăm să completati un formular electronic pe adresa noastra.

 

Durata prelucrărilor a datelor cu caracter personal

Intenţia noastră este aceea de a păstra un contact permanent cu clienţii noştri şi de a iniţia legături strânse cu potenţialii clienti. De aceea, scopul nostru este să vă oferim o pagină interactivă, care printre altele are drept scop să răsplătească fidelitatea vizitatorilor săi. În acest sens, pentru un contact permanent, intenţia noastră este ca prelucrarea datelor dumneavoastra să fie efectuată pentru o perioadă cât mai lunga de timp.

Dupa încetarea prelucrării, datele dumneavoastra vor fi şterse sau transformate în date anonime, ce urmează a fi folosite numai în scopuri statistice.

 

Politica anti spam

Winter Outlet nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preîntâmpina mesajele false, folosim sistemul OPT IN si CAPTCHA.

 

Responsabilitate

Winter Outlet nu oferă niciun fel de garanţie asupra conținutului furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi, fără erori iar defecţiunile aparute vor fi remediate in timp util. Winter Outlet nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Winter Outlet nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Confirmarea de înregistrare a Comenzii, primită de către cumpărător automat, nu creează obligații contactuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.

Comanda plasată on-line, de către Cumpărărtor, va fi considerată validă numai după confirmarea acesteia de către vânzător și va fi urmată de o Proformă.

Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Mărci înregistrate

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar în interiorul prezentului site sunt deţinute de către Winter Outlet SRL. Este strict interzisă utilizarea oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Prin accesarea și folosirea site-ului, confirmați că ați citit și acceptat termenii și condițiile. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să încetați navigarea pe acest site.