TERMENI SI CONDITII

Introducere

Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

• Winter Outlet poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.

• Winter Outlet poate limita accesul pe site ori a unor anumite parti din acesta. Totodata, Winter Outlet poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

• Sunteti de acord ca Winter Outlet, prin exercitarea libertatii proprii de decizie si fara notificare sau raspundere fata de dumneavoastra sau de orice alt tert, sa poata elimina imediat ID-ul dumneavoastra de utilizator, respectiv sterge sau indeparta din site orice continut asociat cu ID-ul dumneavoastra de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminari se numara, fara insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau incalcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare ale site-ului.

• Winter Outlet poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra - utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.

Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Interpretare, definitii

Cumparator – persoana fizica ori juridica, asociatie, fundatie, companie sau alta entitate juridica cu sediul social in Romania ori Strainatate ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala SC WINTER OUTLET SRL , avand sediul social in com. Tarlungeni, sat Purcareni, nr. 449, jud. Brasov, avand numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J08/442/2011  si Cod Unic de Identificare (CUI): RO 28202468.

Bunuri si Servicii - orice produse sau servicii ce urmeaza a fi livrate de catre Vanzator in mod direct sau prin intermediul unei societati de curierat, Cumparatorului.

Comanda – documentul electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul se implica sa livreze anumite bunuri si servicii, iar Cumparatorul doreste sa primeasca aceste bunuri si servicii in schimbul carora se obliga sa faca plata acestora.

Contract – prin contract se intelege acea comanda facuta de catre Cumparator si confirmata de catre Vanzator.

Cont – sectiunea din pagina web formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului (comenzi, facturi fiscale, garantii, produse favorite etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cos cumparaturi – sectiunea din Cont care permite Cumparatorului sa adauge Bunurile sau Serviciile pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achiziti.

Dreptul de proprietate Intelectuala – este protejat conform Legii nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizata*) si a legilor conexe. Continutul prezentului site este proprietatea SC WINTER OUTLET SRL., fiind incluse urmatoarele, dar fara a se limita la: imagini, elemente grafice, programe, embleme, sigle, denumiri de produs.

Continutul

Continutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzand dar fara a se limita la: Web design, Web Development, Design grafic, Materiale video, mobile app development, SEO, poze, texte, informatii, articole scrise, s.a.m.d – generic numite continut – sunt protejate de catre dispozitiile Legii nr.8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe – sanctiuni atat administrative cat si penale, a Legii nr.84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si a Legii nr.129/1992 republicata – privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul winteroutlet.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre Winter Outlet.

Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este strict interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site.

Winter Outlet nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului, apartin SC Winter Outlet SRL

Utilizatorii pot descarca total sau partial continutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informatiilor de pe site este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al continutului informativ si maxim o poza, iar la sfarsitul materialului sau in dreptul continutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastra, se poate atasa un link cu trimitere catre site-ul Winter Outlet.

Limite ale utilizarii site-ului

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

  1. nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;
  2. nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;
  3. nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de orice raspundere si sa nu actionati Winter Outlet in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretetie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Winter Outlet nu poate controla, in nicio masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Winter Outlet nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de catre Winter Outlet a materialului disponibil pe acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

Accesul la continutul online al site-ului Winter Outlet este limitat.

Inscrierea pe site se realizeaza prin completarea formularului de inscriere cu datele mentionate in acesta.

Pentru optiunea Login/Inregistrare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact, numele de utilizator si parola.

Formularul de inregistrare va contine informatiile de contact ale utilizatorului (nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, numar telefon).

Nu va puteti inregistra pana cand nu veti citi si apoi bifa butonul „Termeni si conditii”. Bifarea acestui buton reprezinta acordul dumneavoastra referitor la termenii si conditiile acestui site.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Winter Outlet pentru comunicarea cu persoanele inregistrate si in scopuri statistice.

Winter Outlet isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Accesand legatura “Termeni si conditii” puteti lua la cunostinta de cea mai recenta versiune a acestuia.

Pretul produselor

Preturile articolelor aflate pe site-ul www.winteroutlet.ro contin TVA (19%) si sunt valabile din momentul comandarii lor. Toate preturile sunt exprimate in lei (RON) si pot fi modificate in functie de cursul de schimb (lei/€ si/sau lei/$), si de modificarea taxelor vamale. La produsele care au deja reduceri (promotii sau lichidare de stoc) nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Conditii de livrare

Magazinul online www.winteroutlet.ro va livreaza produsele in urmatoarele conditii de livrare:

PRIN FIRMA DE CURIERAT:

- livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email sau telefonic in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii e-mailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate Sambata si Duminica vor fi expediate Luni, iar livrarea se va face Marti sau Miercuri, in functie de locatia clientului.

- in cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic de acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare.

- livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei in localitatile acoperite de serviciile de curierat rapid. In cazul in care localitatea dvs. nu este in lista curierului, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat rapid sau pentru plata unei taxe suplimentare de transport de 25 RON.

- prin intermediul acestui serviciu, coletul il veti primi direct de la agentul de curierat, pe baza cartii de identitate, sau dupa caz la persoana juridica, cu stampila unitatii.

- cheltuielile de transport prin curierat vor fi dispuse pe pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzilor.

- la valoarea de peste 150 RON, transportul produselor prin firma de curierat este gratuit. Pentru comenzi sub 150 RON costul transportului prin curier este de 20 RON.

Produsele comandate conform conditiilor de livrare de mai sus, vor fi ambalate corespunzator pentru transport si vor fi insotite obligatoriu de factura fiscala in original, si – dupa caz – certificat de garantie.

Coletele returnate pentru neridicare nu va exonereaza de plata taxelor postale tur / retur.

Garantie si procedura de returnare

Produsele noi achizitionate prin intermediul site-ului www.winteroutlet.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiaza de garantie.

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplica numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in functie de stocul existent.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, asamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

In cazul coletelor livrate prin firma de curierat, SC WINTER OUTLET SRL nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs, in calitate de client sa verificati cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati imediat o reclamatie telefonica catre sediul central al firmei de curierat rapid.

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta nr.34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate,. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs., folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

In functie de stocul existent, firma SC WINTER OUTLET SRL va ofera urmatoarele optiuni:

- de a inlocui produsul cu altul de aceeasi valoare

- de a repara produsul, sau

- de a returna contravaloarea produsului, in cel mult 14 zile de la primirea acestuia

Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc., SC WINTER OUTLET SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 In cazul tranzactiilor online cu cardul, sumele trebuie returnate pe cardul initial de unde s-au primit banii

Modalitati de plata

Plata produselor achizitionate de pe site-ul Winteroutlet.ro poate fi facuta prin:

Ramburs: comanda este achitata agentului de curierat rapid in momentul in care se livreaza produsele comandate.
Card online: comanda este achitata online, cu cardul, in momentul plasarii comenzii, prin intermediul serviciului Mobilpay.
Numerar/card : in cazul in care ridicati produsului de la magazinul nostru din Sacele, bulevardul Brasovului, nr. 68.
Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza in maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii catre: 

SC WINTER OUTLET SRL

Sat Purcareni, Com. Tarlungeni, nr. 449, judetul Brasov
Nr. Reg. com: J08/442/2011
C.I.F. : RO 28202468
Nr. telefon: 0753393132
Banca: Piraeus

Cont: RO70PIRB0801776441001000

Banca: ING

Cont: RO06INGB0000999905490324

E-mail: [email protected] 

Confirmarea platii se face prin email la adresa [email protected]. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.

Confidentialitate

Winter Outlet trimite datele cu caracter personal completate de catre dvs. (numele, adresa si numarul de telefon) firmei de curierat care face livrarea produselor.

Completand formularul de contact, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Datele personale sunt compuse din: nume, prenume, telefon, adresa si adresa de e-mail.

Aceasta pagina contine numai informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestui site, va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dumneavoastra legitime, aplicabile de la caz la caz.

„Datele personale” se refera la informatiile personale de identificare pe care le putem colecta de la utilizatorii acestui site, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail.

SC Winter Outlet SRL va inregistra doar acele date personale pe care le veti completa de bunavoie in momentul in care dumneavoastra veti dori sa achizitionati unul sau mai multe produse de pe site. Atunci cand ne furnizati aceste date personale, va vom indica in mod expres scopul in care intentionam sa folosim informatiile conform termenilor legali din cadrul prezentului site si va vom cere consimtamantul expres si neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Scopurile tipice sunt urmatoarele:

1.  Raspunsul la cererile dumneavoastra

Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra.

2. Initierea unei promotii

Putem folosi datele personale transmise de dumneavoastra intr-un formular de inscriere pentru o promotie, in scopul de desfasurare a promotiei conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, dupa caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a castigatorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor, ar putea sa solicite castigatorilor sa participe la viitoarea publicitate, etc.

Orice transfer necesar al datelor dumneavoastra personale va va fi adus la cunostinta si explicat in mod detaliat, iar in situatiile unde este obligatoriu va va fi cerut acordul in mod expres pentru astfel de operatiuni.

3.  Indeplinirea unui contract / unei comenzi

Putem folosi datele dumneavoastra personale atunci cand ne comandati bunuri sau servicii, in scopul de a indeplini acea comanda si putem impartasi asemenea date unor terte parti, cum ar fi furnizorul de servicii de plata prin card sau transportatorul bunurilor/premiilor. Un astfel de transfer de date personale va fi facut numai in vederea respectarii intereselor dumneavoastra legitime ori pentru indeplinirea prevederilor unui contract.

4.  Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dumneavoastra ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite periodic informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dumneavoastra personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord.

Pe de alta parte, aveti dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastra personale sau de a intrerupe orice legatura a dumneavoastra cu prezentul site in orice moment. Pentru acest lucru, va rugam sa completati un formular electronic pe adresa noastra.

Durata prelucrarilor a datelor cu caracter personal

Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initia legaturi stranse cu potentialii clienti. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dumneavoastra sa fie efectuata pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Dupa incetarea prelucrarii, datele dumneavoastra vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

Politica anti spam

Winter Outlet nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preintampina mesajele false, folosim sistemul OPT IN si CAPTCHA.

Responsabilitate

Winter Outlet nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi, fara erori, iar defectiunile aparute vor fi remediate in timp util. Winter Outlet nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Winter Outlet nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Confirmarea de inregistrare a Comenzii, primita de catre cumparator automat, nu creeaza obligatii contactuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line, de catre Cumparartor, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre vanzator si va fi urmata de o Proforma.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar in interiorul prezentului site sunt detinute de catre Winter Outlet SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati navigarea pe acest site.